the Stories van Tante Truus...

zoals velen van jullie "Tantes" hebben heb ik er ook eentje..
een fictieve wel te verstaan - een volks type - een soort gewaagde oudere "bar fly" waar ik over de jaren wat korte verhaaltjes over schreef.. en op een web site van de Financiele Telegraaf publiceerde..
door de jaren heen heb ik haar verhaaltjes opgeschreven en voor het nageslacht bewaard.. hier is ze.. als jullie af en toe een verhaaltje over haar willen lezen zal ze af en toe haar avonturen hier met jullie delen..

even voorstellen ? dit is Truus... in wat later haar stam kroegje werd..

Tante Truus

- 38 jaar
- financieel onafhankelijk - sinds een half jaar
(mijn kerel ging ervandoor met zo'n hip jong ding met een paar van die grote opgeblazen tieten; me advokaat heeft 't ff voor me geregeld met een paar vrienden van Holleeder...)
- ik ben 1.69 M, blond (niet echt.. spoelingkie hoor!), en een attractief lekker rond ding
- hou van lekker eten, muziek en lezen
- wandel elke dag minstens een uur met Fifi, mijn mini poedeltje
- Dronk vroeger altijd een citroentje met suiker, maar zit tegenwoordig na 4 uur 'smiddags aan de dry Martinis met een gepeperd teentje knoflook erin
- niet echt op zoek naar romance - heb mijn buik ervan vol eerlijk gezegd.. maar af een toe ff lekker gezellig eruit, beetje ouwehoeren, borreltje erbij (en als er sex van komt, nou ja..we zien wel!)

Ik ben al een tijdje hier voorbij gelopen met FIfi op weg naar het parkie, en stop altijd ff om door een kier van het gordijntje te kijken.
Gisteren had ik een steentje in me schoen, en ik bukte ff om hem eruit te halen en wat denk ie ?
Der zat een aardig mannetje tegenover de kroeg op een stoeltje,en hij zat volgens mij een beetje te gluren of die onder me rokkie kon kijken..
Was eigenlijk wel een beetje eng hoor..

Als die er morgen weer zit denk ik maar, dat ik 'ns naar binnen kom, en een Martini probeer..
Zal ff mijn stiletto hakkies en push-up BH-tje opzoeken, met me chiffon blouse met de lage V-nek; of is dat te gek voor de eerste keer ?
hier kan je haar verhaaltjes vinden.. 
https://skydrive.live.com/redir?resid=795F85CDF7D72822%211462

 

No comments:

Post a Comment